ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ

Η γυψοσανίδα αποτελεί ένα μοναδικό δομικό υλικό. Είναι κατασκευασμένο από ορυκτό γύψο και στη συνέχεια μετατρέπεται σε γύψο αναμειγνύοντάς το με υαλοβάμβακα ή χαρτί. Στη συνέχεια τοποθετείται μεταξύ δύο φύλλων χαρτιού. Αυτός ο πίνακας στη συνέχεια θερμαίνεται σε φλόγα και μετά ξηραίνεται για να σχηματίσει μια ισχυρή σανίδα. Οι γυψοσανίδες μπορούν να κοπούν σε οποιοδήποτε επιθυμητό μέγεθος για οικοδομικούς σκοπούς.

MS BUILDING SYSTEMS Υπάρχουν πολλά οφέλη από την χρήση της γυψοσανίδας μερικά εκ των οποίων είναι τα εξής:

  1. Οικονομικό σε σχέση με άλλα δομικά υλικά
  2. Ελαφρύ σε βάρος και εύκολο στην τοποθέτηση
  3. Μείωση θορύβου
  4. Εύκολη αναδιαμόρφωση
  5. Γρήγορη ολοκλήρωση εσωτερικών χώρων
  6. Ηχομόνωση.

Πρόκειται λοιπόν για μια πρακτική και οικονομικά αποδοτική λύση στην διαδικασία ανακαίνισης ενός σπιτιού, καθώς το βασικότερο μέρος των έργων ανακαίνισης σπιτιών είναι επισκευές. Δηλαδή, επισκευή υπαρχόντων τμημάτων του σπιτιού που προτιμάτε να διατηρήσετε ή να αναδιαμορφώσετε. Τέτοιες εργασίες μπορεί να είναι η κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων τοιχοποιίας, οροφής, διακοσμητικών ραφιών κ.α. Τα έργα ανακαίνισης σπιτιών δεν πρέπει μόνο να τα κάνουν αισθητικά όμορφα, αλλά θα πρέπει να ταιριάζουν με τις διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εκεί και να είναι λειτουργικά και ανθεκτικά. Η προσεκτική μελέτη και σχεδιασμός του χώρου που θέλετε να δημιουργήσετε είναι υψίστης σημασίας, καθώς η σωστή αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου προσφέρει λειτουργικότητα, και η λειτουργικότητα είναι που εξοικονομεί χρόνο, προσπάθεια και χρήματα για να απολαύσετε πραγματικά ένα υπέροχο σπίτι.

Στην “MS Building Systems” με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, την τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό της ομάδας μας, σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης, βασισμένα στις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας. Με βασική μας προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη, συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουμε κοινό όραμα και στόχο. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα μακροχρόνιο, λειτουργικό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, ενώ προηγείται εκτενής μελέτη μέσω της οποίας βρίσκουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή επιλογή στην καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας χωρίς να υπερβούμε τον προϋπολογισμό σας.

Loading...