ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η "MS Building Systems" δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους εξής τομείς: Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός, Διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοπλισμός οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η τήρηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που θέτουμε. Η συνεχής διεύρυνση της παραγωγής τεχνικού έργου σε νέους τομείς και η διαρκής εξειδίκευση. Η συνεχής επιμόρφωση του στελεχιακού μας δυναμικού για τα σύγχρονα αντικείμενα σχεδιασμού και διαχείρισης κατασκευών.

Η "MS Building Systems" είναι αυστηρά προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και την χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα των κατασκευαστικών έργων, η συνεχής αναβάθμιση της αρχιτεκτονικής τους και ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον.

Η "MS Building Systems" έχει μία αξιόπιστη παρουσία στο χώρο των κατασκευών δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ανακαινίσεις, ξενοδοχείων, κατοικιών και καταστημάτων σας προσφέρουμε άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής με πιστοποιημένα υλικά και εξειδικευμένα συνεργεία.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  • Aρχιτεκτονικές μελέτες
  • Kατασκευή - Aνακαίνιση
  • Διακόσμηση - Διαρρύθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  • Oλοκληρωμένη διαχείριση έργων
  • Eπίβλεψη κατασκευών
  • Χονδρική - Λιανική πώληση εξοπλισμού

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Πιστεύουμε και επενδύουμε στους ανθρώπους μας, καλλιεργώντας τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και συνθήκες εργασίας.

Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, Πολιτικούς Μηχανικούς, Διακοσμητές και έμπειρους τεχνίτες που επιμορφώνονται και εκπαιδεύονται διαρκώς με συμμετοχή σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι άνθρωποι μας διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία και είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν στον πελάτη την λύση που καλύπτει τις πραγματικές του ανάγκες.

Loading...