Η τοξωτή πόρτα είναι μια παλιά ιστορία. Σαφώς με ιστορική σημασία στην αρχιτεκτονική, η τοξωτή πόρτα, το άνοιγμα που λέγεται λαϊκά “καμάρα” είναι μια πόρτα που έχει τοξωτό πρέκι. Αυτό το άνοιγμα κάποτε ήταν στη μόδα και όλα τα καλά διαμερίσματα της Αθήνας είχαν και από μία.

Θεωρήστε το 2020 ως τη χρονιά… της κουζίνας! Και ενώ μια all-time-classic λευκή κουζίνα πιθανότατα δε θα βγει ποτέ εκτός μόδας, υπάρχουν πολλές νέες τάσεις που θα σας βαλουν σίγουρα σε σχεδιαστικό δίλημμα για το συγκεκριμένο χώρο: φυσικά στοιχεία με πινελιές χρώματος σε πάγκους, ντουλάπια και ράφια ή υλικά όπως το πλακάκι και το τσιμέντο, αποτελούν πρωτότυπες λύσεις ανανέωσης, χωρίς να ξεφύγετε στο κόστος!

Εάν θέλετε να γεμίσετε το σπίτι σας με χρώμα, αλλά δεν ξέρετε πως και τι να επιλέξετε, αυτές οι 25 Κομψές Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στο χώρο σας είναι για εσάς. Δείτε παρακάτω τους τρεις πιο δημοφιλείς και ωραίους τρόπους για να ροκάρουν τα χρώματα στο χώρο σας, κάνοντας το με στυλ και κομψότητα.

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας φέτος; Αν, ναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι τι είναι εκτός για το 2020 ώστε η διακόσμησή σας να είναι πάντα εντός μόδας. Για να σας βοηθήσουμε σας παρουσιάζουμε 6 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού που είναι Εκτός το 2020.

Ο νέος χρόνος φέρνει ανανέωση τόσο σε εμάς τους ίδιους όσο και στα σπίτια μας. Πώς όμως μπορούμε να βελτιώσουμε τα σπίτια μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα; Υπάρχουν 7 εύκολα τιπς και σας τα παρουσιάζουμε.

Τα μικρά βοηθητικά μπάνια ή κάποια μπάνια που είχαν τοποθετηθεί στο εσωτερικό μέρος της πολυκατοικίας, πολύ συχνά δεν διαθέτουν παράθυρα. Οι 6 αυτες ιδέες και λύσεις θα σου δώσουν το φως που λείπει από το μπάνιο χωρίς παράθυρο!

Loading...