ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ–ΣΙΔΕΡΑ

Η έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας στις οικιστικές κατασκευές έφερε νέες δυνατότητες στην αισθητική και τη λειτουργικότητα των ακινήτων. Ένα από αυτά είναι τα συστήματα κιγκλιδωμάτων τα οποία συναντάμε κυρίως σε συγκροτήματα διαμερισμάτων καθώς και σε εμπορικά και δημόσια κτίρια. Τα συστήματα κιγκλιδώματος χρησιμοποιούνται ως προστατευτικό φράγμα για τα σπίτια εξωτερικά, για να χωρίσουν τους χώρους μεταξύ των μπαλκονιών ή των συγκροτημάτων αλλά και εσωτερικά ως προστασία στις σκάλες, ωστόσο οι χρήσεις τους ποικίλλουν. Τα πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης συστήματος κιγκλιδωμάτων είναι πολλά. Ειδικά με υλικό όπως γυαλί ή αλουμίνιο που δίνει καθαρή θέα στο εξωτερικό, υπάρχει ένα σαφές αισθητικό πλεονέκτημα.

MS BUILDING SYSTEMS Τα κιγκλιδώματα μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με συγκεκριμένες εφαρμογές και να εγκριθούν μέσω ηλεκτρονικών σχεδίων πριν από την πραγματική κατασκευή. Ως εκ τούτου, είναι δημοφιλείς οικοδομικές επιλογές που είναι οικονομικές και διαρκούν. Επιπλέον, τα κιγκλιδώματα που είναι επικαλυμμένα με σκόνη με στοιχεία μηδενικών εκπομπών αποτελούν περιβαλλοντικό πλεονέκτημα επειδή παρέχουν την επιλογή ανακύκλωσης στο τέλος της χρήσης.

Η “MS Building Systems” αναλαμβάνει επίσης την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου καθώς έχει παρατηρηθεί σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας από την χρήση νέων σύγχρονων κουφωμάτων στις κατοικίες, ενώ αυξάνεται σημαντικά η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού και γίνεται ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας. Η μοναδική κατασκευή αυτών των παραθύρων και πορτών μπορεί να βοηθήσει στο φιλτράρισμα του εξωτερικού θορύβου και στη διατήρηση της θέρμανσης ή της ψύξης ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας. Τα τζάμια είναι ανθεκτικά στο σπάσιμο, βοηθώντας το σπίτι σας να παραμείνει ασφαλές. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε και μπορείτε επίσης να επιλέξετε να τα προσαρμόσετε στις προδιαγραφές σας. Αυτό αφήνει ατελείωτες δυνατότητες βελτίωσης τόσο της αισθητικής όσο και της ενεργειακής απόδοσης στο σπίτι σας.

Η έμπειρη ομάδα μας, θα μελετήσει και θα σχεδιάσει για εσάς ένα πλάνο ανακαίνισης βασιζόμενο στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, προκειμένου να σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές, οικονομικά αποδοτικό, λειτουργικό και αισθητικά όμορφο σπίτι.

Loading...